18.9.2017. 14:28
2
"Okruženje u kojem se ja krećem su uspješni ljudi koji se ne plaše uspješnih žena. Oni koji sumnjaju u sebe imaju problem sa snažnim ženama"
Anila Gajević, vlasnica kasting agencije sarađuje sa mnogim glumcima iz naše zemlje, ali i regiona, a nekima od njih je i otvorila vrata svjetske scene.

"Ja kada sam počinjala nije postojala ni jedna slična agencija u regiji  i imala sam sreću da sam na početku napravila neke dobre kontakte, da radim sa divnim talentima kao što su glumci iz BiH i regije i da sam imala sreće i možda činjjenica da sam bila nova na našem tržištu. Svima je bilo zanimljivo biti dio te priče, kada govorim o glumcima iz cijele regije", rekla je za Source Anila Gajević, govoreći o svojim počecima.

Od toga je prošlo gotovo devet godina, a danas sarađuje sa glumcima iz cijele bivše Jugoslavije.

"Ja mnogo radim, a kada ne radim onda trčim. To mi je najnoviji hobi i jako mi se dopada trčanje. Ja sam trenirala ranije, išla u teretanu, ali nisam trčala. A ako nisam vezana poslom za Sarajevo onda putujem pa to bude malo poslovno, a malo privatno", rekla nam je Anila Gajević.

Razgovor sa Anilom Gajević o njenom životu pogledajte u priloženom videu.

Novinarka: Merima Druškić
Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.