10.3.2021. 13:26
0
"Željo ima upravljačku krizu, najgoru za jedan klub, Sarajevo bez Tatara i Rahmanovića nije ista ekipa"
Fudbalski analitičar Nedim Jusufbegović za Source.ba analizirao je formu bh. klubova u nastavku aktuelne sezone M:tel Premijer lige.
Iza nas su dva odigrana kola proljetnog dijela M:tel Premijer lige BiH, a, iako je prerano govoriti o tome kako bi tabela mogla izgledati na kraju sezone, podizanje i pad forme kod nekih ekipa su evidentni. 

Aktuelni prvak Sarajevo je nakon više od godinu dana nepobjedivosti upisao poraz u derbiju protiv Zrinjskog, a ako se pogleda da je klub prodao dva ponajbolja igrača u isto prelaznom roku, onda loša partija protiv Plemića, ali i prije toga protiv Željezničara, ne čudi.

Plavi s Grbavice su u krizi, Zrinjski je podigao formu na viši nivo, baš kao i Velež i Tuzla City, a na dnu tabele došlo je do promjene, pa tako Olimpik više nije "fenjeraš" nego je to sad ekipa Krupe.

O prvim utiscima u nastavku sezone, formi i prikazanim igrama bh. premijerligaša za Source.ba govorio je nekadašnji  fudbaler Sarajeva, Olimpije, Veleža... i trener nekoliko bh. klubova, a danas fudbalski analitičar, Nedim Jusufbegović. 

NOVINAR: Mirza Kadić
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.