4.9.2016. 21:09
0
Novi Huawei telefoni imaju respektabilne specifikacije i koštaju 399 i 429 eura
Kompanija Huawei proizvela smartphoneima iz porodice Nova koji su dobra alternativa za uređaja sa OS Android. Riječ je o 5-inčnim Nova i 5,5-inčnim Nova Plus smartphoneima sa Full HD ekranima, Snapdragon 625 procesorima, 3 GB RAM-a, 32 GB interne memorije i senzorima za otisak prsta.

Kada je riječ o razlikama, manja Nova ima zadnju kameru od 12 i prednju od 8 megapiksela, dok veći model posjeduje prednju kameru od 8 i zadnju od 16 MP. Razlika je i u bateriji, 3.020 u odnosu na 3.340 mAh. Telefoni su namijenjeni evropskom tržištu. 

Nova košta 399, a Nova Plus 429 eura. Prodaja počinje u oktobru, prenosi CDM.me. 

(Adna Zukanović-Zilić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.