8.7.2018. 21:35
0
Prvi video snimak novog Xiaomija Mi Max 3
Video snimak dolazećeg Xiaomi Mi Max 3 telefona pojavio se na YouTube-u. Iako se radi o kratkom klipu, video prikazuje telefon sa svih strana.

Na poleđini uređaja nalazi se sistem sa dvije kamere i senzor otiska prsta, dok stiker za zaštitu ekrana sa prednje strane otkriva naziv Mi Max 3.

Na snimku se vidi ekran veličine 6.9-inča, kao i dvije kamere od 12MP i 5MP, te baterija kapaciteta 5500mAh.

Ranije su se pojavile informacije da će telefon imati 5400mAh bateriju, ali je moguće da je u pitanju bio minimalni naspram tipičnog kapaciteta.

Kada je ekran u pitanju, još se nije pojavio snimak telefona sa upaljenim ekranom. Vidljivo je, međutim da uređaj ima tanke okvire, što sugeriše da Mi Max 3, najvjerovatnije, neće biti previše glomazan u odnosu na svog prethodnika.

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.