23.7.2019. 14:18
0
Da li biste platili 6.000 eura za jedan Xiaomi telefon?
Xiaomijev podbrend Redmi nedavno je najavio posebnu, luksuznu verziju modela K20 Pro sa dodatnom oznakom Signature edition, koja će se prodavati u ograničenoj seriji.


Iako još uvijek nema zvaničnih informacija u vezi sa tehničkim karakteristikama uređaja, može se pretpostaviti da one biti iste ili slične originalu, s tim što bi možda moglo da dođe do povećanja RAM-a i interne memorije.

Ono što se sa sigurnošću zna je da će kućište Signature edition verzije biti izrađeno od zlata i dijamanata. Redmi je u saopštenju posebno naglasio da ovdje neće biti u pitanju pozlaćeno, već kućište u potpunosti izrađeno od zlata.

Na osnovu toga se može zaključiti da će ovo, najvjerovanije, biti prvi Redmi koji neće biti dostupan svima.

Inače, u izradi samog kućišta zlato će biti mnogo više zastupljeno, dok će od dijamanata biti dizajnirano slovo – K, koje predstavlja zaštitni znak cijele serije.

Redmi K20 Pro Signature edition će biti proizveden vrlo ograničenoj seriji od samo 20 primjeraka, a na koji način će kupci biti birane za sada nije poznato.

U svakom slučaju, oni koji budu u prilici da kupe prvi “zlatni Xiaomi ikada”, za to zadovoljstvo će morati da izdvoje oko 7.000 dolara, odnosno oko 6.230 eura.

(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.