29.12.2019. 21:08
0
Nova opcija WhatsAppa: Poruke se same brišu poslije određenog perioda
WhatsApp često dodaje funkcije u svoju popularnu aplikaciju za komunikaciju. Tokom oktobra su se pojavile informacije da WhatsApp testira novu karakteristiku, pod nazivom "Disappearing Messages", ali njena funkcija do sada nije bila poznata.

Funkcija je ponovo primjećena u najnovijoj verziji 2.19.275 za WhatsApp Beta za Android i sada imamo bolji uvid u svrhu ove karakteristike. Naziv opcije je u međuvremenu promenjen u "Delete Messages", a porukama korisnika omogućava da nestanu/obrišu se nakon određenog vremenskog perioda (nakon jednog sata, dana, nedjelje, mjeseca ili godine).

WABetaInfo je otkrio da je namjena funkcije da spriječi da grupni razgovori preko poruka zauzimaju previše mesta na telefonima. Delete Messages za grupne razgovore je trenutno dostupan samo administratorima grupnih chatova, kako bi se podešavanja primenila na sve učesnike u razgovoru, prenose Nezavisne.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.