30.3.2022. 8:17
0
Uz Samsung Galaxy S22 vaše uspomene iz noćnih izlazaka postaju jasne kao dan
Za razliku od dnevnih, snimanje fotografija i video zapisa tokom noći uvijek je bilo poseban izazov za svakog vlasnika pametnog telefona. Radost bilježenja dragih momenata tokom druženja i zabava sa slabijim svjetlom sada može biti potpuna i neometana jer sjajne karakteristike novih Samsung telefona serije Galaxy S22 ruše sve barijere, pa i one svjetlosne.

Dolazi nam toplije vrijeme i inspiriše nas na organizovanje partyja za pamćenje. Druženje i zabave u proteklom periodu svima su nam nedostajali, što je razlog više da sve buduće zabilježimo kako to i dolikuje - bez mutnih fotografija i neprirodnog osvjetljenja bliceva.

image
Vodite se inspiracijom koju život pruža

Uspješna fotografija zavisi od svjetla, a fotkanje u kafićima, restoranima, ljetnim baštama i drugim mjestima s prigušenim svjetlom je posebno zahtjevan zadatak kojem Samsung godinama posvećuje veliku pažnju. Unaprijeđeni hardver i softver nove serije pametnih telefona Galaxy S22 učinit će da vaše uspomene ostanu zabilježene do najsitnijih detalja, čak i kada zađe sunce. Njihove inovativne kamere, zajedno sa najbržim čipsetom i dugotrajnom baterijom, podići će iskustvo korištenja ovih pametnih uređaja na sasvim novi nivo.


NOĆ JE VAŠA

Opcija nazvana Nightography je revolucionarna kombinacija koja omogućava noćne prizore kao nikad prije, bilo da pripremate zabavu u bašti, vjenčanje ili kampovanje u prirodi. Garancija da ćete biti zvijezda svake zabave su i inteligentne opcije Super Night Solution i Adaptive Pixel senzor jer ćete zahvaljujući njima dobiti optimalno svijetle rezultate živopisnih boja. Galaxy S22 i S22+ uređaji imaju veliki senzor koji povećava piksele da bi privukao svjetlost, a super prozirno staklo smanjuje odbljesak objektiva — sve kako bi noćne fotografije i videozapisi bili jasni kao dan. Nova AI Stereo Depth Map funkcija stvari čini još boljim sa vidljivo jasnim i najsitnijim detaljima.

Night Solution funkcioniše kada snimate portrete, ali i kada zumirate, kao i na prednjoj kameri kada snimate selfije. To znači da možete klikati bez opterećenja i razmišljanja hoće li zabava za pamćenje završiti uz mutne i tamne fotografije.

Galaxy S22 serija postavlja nove standarde za ono što pametni telefon može učiniti. Njegovi kreatori imali su viziju da ovim unapređenjima nadahnu korisnike da ponovo postanu kreativni i svoje ideje uspješno sprovedu u djelo.

NEKA ZABAVA TRAJE

Trostruka stražnja kamera i selfi kamera ovih telefona je kao profesionalna oprema koja staje u jednu ruku. Moćna glavna kamera od 50 MP, telefoto kamera od 10 MP i ultra široka kamera od 12 MP uz sjajne fotografije snimaju i stabilne videozapise bez zamućenja, koji će ostati uglađeni čak i kada se krećete. Inteligentna tehnologija će ukloniti šumove u svakom kadru da biste dobili visokokvalitetne, živopisne snimke u svakom okruženju, spremne za Instagram, TikTok i druge svrhe.

Neka zabava traje jer će uz Galaxy S22 telefone svi detalji i boje prizora koji bilježite ostati sačuvani baš onakvi kakvi su u stvarnosti, bilo da je druženje organizovano pod zvijezdama ili u zatvorenom prostoru. Opremljeni su i opcijom auto framing koja odjednom detektuje do 10 osoba i automatski prilagođava fokus kamere da bi se svi jasno vidjeli, što je idealno za grupne fotografije s rodbinom i prijateljima.

Sav snimljeni materijal sa zadovoljstvom ćete pregledati i montirati na prelijepim velikim ekranima novih Samsung telefona koji se prilagođavaju osvjetljenju oko vas i tako poboljšavaju kontrast boja.

Vodite se inspiracijom koju život pruža, a druženja pretvorite u zajedničke uspomene kojima ćete se uvijek rado vraćati. 


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.