30.12.2015. 10:01
0
Luksuzne torbe, idealan novogodišnji poklon
Kupovanje poklona za dame koje prate i vole modu, može biti jako težak zadatak, jer postoji bezbroj modnih opcija…

A još je teže odabrati pravi poklon, u skladu sa nečijom ličnošću i stilom.

Najnovije torbe luksuznih brendova su svakako pravi poklon, ali ipak, i među njima treba odabrati onu koja najbolje odgovara dami za koju kupujete. Pogledajte pet modela ovih najcjenjenijih modnih aksesoara, koji će svakako izmamiti osmijeh  na licu osobe kojoj kupujete.

Louis Vuitton Pallas Shopper

Svačiji garderober zahtjeva glamurozni dodatak tokom praznika, a ova torba, francuske modne kuće, dio je njihove Pallas linije i definitivno je jedan od najboljih poklona.

Ova nova tote torba, nudi sve što je jednoj modernoj ženi potrebno – od elegantnog ženstvenog dizajna, do prostrane baze u formi trapeza. Napravljena je od Monogram platna, sa kravljom kožom i luksuznim detaljima, ima svjetlucavi lanac i dekorativne nitne, oko čuvenog Louis Vuitton potpisa. Cijena ove torbe je 2.490 $.

Bottega Veneta Monaco Bag

Italijanski luksuzni brend Bottega Veneta, predstavio nam je svoju Monaco torbu, koja ima vanvremenski stil i savršenu veličinu za svakodnevno nošenje. Ova torba ima tijelo napravljeno od nježne nappa kože, koje je dekorisano uz pomoć dva intrecciato panela, sa ručno obojenim detaljima.

 Njena unutrašnjost napravljena je od velura, a idealna je za nošenje dosta stvari. Njene egzotične urolane drške u kontrastnoj boji, daju joj dozu luksuza i stavljaju tačku na ovaj predivni dizajn. Može biti vaša za $4.450.

Gucci Dionysus GG Supreme Bag

Vezena GG supreme torba, sa teksturnom glavom tigra brenda Gucci, biće unikatni dodatak svakom garderoberu. Njeno bež platno ukrašeno je intrigantnim i delikatnim cvjetnovima, zmijom i pčelama, dok su detalji napravljeni od tirkiznog pliša.

Napravljena u Italiji, sa cijenom od $3.800 ova torba se može nositi na više načina.

Fendi ID-ea Back Pack Mini

Ova torba je must have komad, za svaku mladu divu, koja obožava interesantni stil. Torba je dekorisana šarenim metalnim šiljcima, koji su raspoređeni u obliku očiju. Opremljena tankim kaišem za nošenje preko ramena, sa umetnutim lancima i  mrežom, ova torba je veoma luksuzna i može biti vaša za $3.800.

Hermes Pliplat Clutch

Hermes brend je umjetnik kada se radi o dizajniranju torbi. Njihova Plilat torba napravljena je od ultra mat Porosus kože, sa dvobojnom ručkom od istog materijala. Ona je otjelotvorenje nenaglašenog luksuza. Ipak, isprazniće vam novčanik, jer košta $49.400, prenosi luxlife.rs.

(Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.