18.7.2016. 15:39
0
Pleteni kupaći kostimi su hit ove sezone, ali budite oprezne ukoliko ne želite pokazati previše
Kao i svakog ljeta, moda se i ovog putra malo promijenila kada su u pitanju kupaći kostimi. Osim jednodjelnih i onih s dubljim donjim dijelom, popularni su i pleteni kostimi. Ukoliko izaberete ove posljednje morate znati određene stvari.

Ovaj kupaći kostim jeste zanimljiv i može jako lijepo da stoji na vama, ali samo onda kada se sunčate ili šetate plažom. Nikako ne bi valjalo da se kupate sa njim, budući da je napravljen od pamučnog konca koji će, kada se natopi vodom, da se rastegne i padne sa vašeg tijela. Ukoliko ne želite da se izlažete riziku i da iz mora izađete obnažene, onda se ne trudite ni da se brčkate u plićaku sa njim.

Druga stvar je ta da nikako ne bi trebalo da ga naručujete preko interneta. Ovakav kupaći kostim ne može da se napravi u univerzalnoj ili standardnoj veličini jer nije napravljen od elastičnog žerseja, kao većina kostima za kupanje. Svakako da on može da se raširi do jedne veličine, ali kasnije ne može da se skupi. Zato je najbolje da na licu mjesta probate da li vam odgovara veličina i da ga prošetate po plaži, jer da se kupate sa njim – ne možete, piše aska.rs. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.