1.11.2018. 15:15
0
Kreiran najskuplji parfem na svijetu
Ako postoji jedna stvar koja jedan parfem odvaja od drugog, to je onda kvalitetno kreirani, luksuzni dekanter u kom se on nalazi.

Dajući nam sve navedeno u jednom kompletu, prefinjeni miris i nevjerovatni luksuz, prestižni francuski luksuzni brend, Morreale Paris, skoro nam je predstavio Le Monde sur Mesure, prefinjeni miris smješten u bočicu koja je luksuznija od svake koju smo prije imali prilike da vidimo.

Predivni dekanter ovog parfema kreiran je od zlata i dijamanta, smatra se najskupljim svoje vrste u čitavom svijetu.

On košta nevjerovatnih 1,5 miliona dolara, a očekuje se da će biti dat samo VIP gostima koji će biti odabrani.

Kreiran od dva kilograma čistog 18-karatnog zlata koji su korišćeni za njegov oklop, i ručno poliranih dijamanata najvišeg kvaliteta, ova flašica parfema je prava poslastica za kolekcionare, a odmah nam nagojveštava da se u njoj nalazi miris premijum kvaliteta.

Ovaj dekorativni dekanter zahtijeva godinu dana za izradu, a dolazi sa jedinstvenim serijskim brojem, u specijalnoj drvenoj kutiji koja sadrži i narukvicu kreiranu od istog materijala.

Ispunjen opčinjavajućim mirisom pariske ruže i himalajskog nerolija, Le Monde sur Mesure je zaista poseban. VIP zvanicama će biti ponuđen u verzijama od 5, 7 i 10 litara. Brend će takođe predstaviti i flašice od 300 ml za sve one koji bi željeli da posjeduju original, ali nisu u mogućnosti, piše Luxlife.rs.

(Alen Avdić)

SkupParfem
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.