15.9.2019. 14:59
0
Ovo je komad odjeće zbog kojeg je starleta Kim Kardashian za nekoliko minuta zaradila dva miliona dolara
Starleta Kim Kardashian lansirala je proizvod „Skims“, koji je prilikom predstavljanja javnosti izazvao loše komentare.

Piše: Haris Ahbabović

Međutim, to nije utjecalo na zaradu jer je za samo nekoliko minuta nakon lansiranja specijalnog steznika Kim postala bogatija za dva miliona dolara.

Steznik je "planuo" u rekordnom roku, jer čini se da mnoge žene smatraju da će uz njegovu pomoć postati nove Kim Kardashian, da ne kažemo starlete. A poznato je da Kim gotovo ispod svake svoje haljine nosi steznik.

Ono što je sigurno – bilo šta da reklamira Kim osuđeno je na uspjeh, pa tako i minijaturni kupaći kostim u kojem se pojavila prije nekoliko sedmica.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.