4.9.2021. 19:38
0
Manekenka na udaru kritika zbog bujnih grudi
Kara del Toro (28) važi za veoma atraktivnu manekenu i najčešće radi kampanje za brendove koji prodaju veš i kupaće kostime - prenosi crnogorski CdM.

Kara je učestvovala na mnogim revijama i reklamirala brendove koji u svom fokusu stavljaju veš i bikinije i bila je veoma zapažena na revijama Bra Talk-a i Lounge Swimwear Bikini Fashion Show-a. Ovu manekenku odlikuju bujne grudi, a zbog toga se, kako je rekla u jednom videu, susretala sa ružnim komentarima na kastinzima, snimanjima:

"Imaš velike grudi", "Nisam znao da manekenke imaju grudi", "Bićeš nova Emili Ratajkovski samo se skini". Smatra da je na njenu karijeru značajno uticalo to što se pojavljivala u prestižnim magazinima:
"Ponosna sam na mnoga dostignuća u mojoj karijeri, ali sam posebno srećna što sam se našla na naslovnim stranama Maxim-a i Harper’s Bazaar", rekla je.



(Amer Mujezinović)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.