10.9.2022. 21:10
0
Zapažen nastup poznatog top modela Miroslava Žikića na Fashion Week-u u Berlinu
Miroslav Žikić, jedan od najpoznatijih top modela u regiji, učestvovao je na Fashion Week-u koji je održan u Berlinu, u Njemačkoj.

Miroslav Žikić zaštitno je lice mnogih brendova, radio je na raznim kampanjama poznatih modnih brendova, snimao brojne reklame, muzičke spotove, a poznato je da je nedavno ostvario saradnju i sa holivudskim režiserom i glumcem Demijan Čapom (Damian Chapa), koji je radio sa Vudi Allenom, Žan Klod Van Damom, Stivenom Sigalom i drugima, navodi PRessSerbia. 

Pored toga što je internacionalni fashion i fitness model, Miroslav je i svetski priznati fitness trener koji sarađuje i sa mnogim poznatim ličnostima. 

Svoje pratioce na društvenim mrežama obradovao je poslovnim uspjehom, svojim učešćem na Fashion Week-u koji je održan u Berlinu, u Njemačkoj. 

 

Ovoga puta, Žikić je nosio kreacije njemačkog dizajnera Wladimir Arutti – Arutti, njemačkog dizajnera NORDkind i SILVERSTEIN. 





Miroslav je kao i uvijek bio na visini svog zadatka, piše PRessSerbia



(A.R.) 


0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.