15.12.2022. 21:05
0
Mršave djevojke idu u zaborav, plus sajz modeli osvajaju scenu
U posljednje vrijeme plus sajz (size) modeli polako, ali sigurno osvajaju modnu scenu. Prava ljepota nema oblik, težinu ili boju, to postepeno postaje moto modernog svijeta mode. Na modnim revijama i modnim magazinama možemo da vidimo sve više i više ljudi neobičnog izgleda koji pomjeraju granice i pokušavaju da promijene našu percepciju predivnih i savršenih modela.

Izdvojili smo neke od plus sajz modela.

Ešli Grejem (Ashley Graham) je jedna je od poznatijih manekenki u svijetu mode i mnogi je vole upravo zbog njezinih bujnih oblina. Ešli je krasila naslovnice brojnih magazina poput 'Ellea' i 'Voguea', ali uprkos modnim uspjesima, često je na meti kritika da njene obline nisu lijepe.
Ostatak telsta pročoitajte ovdje...


(Admir O.)

ModeliModa
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.