25.11.2015. 20:05
0
Dalal i Deen predstavnici BiH na Eurosongu 2016.
Dalal Midhat-Talakić i Fuad Backović- Deen će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu 2016. godine, javlja Anadolu Agency (AA).

Radio i televizija Bosne i Hercegovine (BHRT) je na konferenciji za medije potvrdila da će Fuad Backović Deen i Dalal Midhat-Talakić biti predstavnici BHRT-a na Eurosongu 2016. godine u Štokholmu u Švedskoj.

Mario Vrankić, direktor BHT-a, je izjavio da su učinjeni veliki napori kako bi se BiH vratila na Eurosong.

"Drago nam je da ćemo se pojaviti na ovom spektaklu. Ovo je jedan od najgledaniji televizijskih programa", rekao je Vrankić.

Radio televizija Bosne i Hercegovine je jučer potvrdila da će BiH učestvovati na Eurosongu 2016. godine.

Uprkos teškoj finansijskoj situaciju, donesena je odluka o učešću nakon što su partneri BHRT-a u projektu Eurosong osigurali sredstva za uplatu kotizacije za učešće na Eurosongu 2016 i garancije sponzora za pokrivanje ukupnih finansijskih troškova projekta.

(Anadolu Agency)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.