31.12.2015. 9:02
0
Željko Joksimović svojim nastupom zagrijao prednovogodišnju atmosferu
Nekoliko hiljada Beograđana okupilo se sinoć na prednovogodišnjem koncertu na platou ispred Narodne skupštine Srbije, a za zagrijavanje za 2016. godinu bili su zaduženi grupa Van Gogh i pop pjevač Željko Joksimović, javlja Anadolu Agency.

Svoj koncert Željko Joksimović je počeo nešto nakon 22 časa pjesmom sa svog novog albuma "Nisam te zbog lepote voleo", da bi nakon toga nastavio da niže starije hitove poput pjesama "Libero", "Supermen", "Devojka sa polja zelenog"...

Za doček Nove godine grad Beograd je organizovao četiri večeri koncerata ispred Skupštine Srbije, a oni su počeli sinoć nastupom grupe Miligram.

U novogodišnjoj noći program javnog dočeka započeće nastupom Tropico banda, zatim će Beograđanima i gostima Beograda svirati Stevan Seagal sa svojim bendom, a u Novu godinu, sve prisutne na platou ispred Skupštine, uvešće Lepa Brena i trubači.

Iako je ranije za reprizu dočeka Nove godine, odnosno prvo veče 2016. godine bila najavljena Ceca Ražnatović, došlo je do izmene tako da će prvog januara u Beogradu nastupiti grupa Neverne bebe i "kralj meraka", Haris Džinović.

(Anadolu Agency)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.