5.2.2016. 14:00
0
Dubioza kolektiv ponudila besplatan download novog albuma, server pao nakon samo 20 minuta
Poznati bh. bend, Dubioza kolektiv, danas je objavila svoj novi album pod nazivom "Happy Machine", a članovi benda su ostavili mogućnost svojoj publici da besplatno skine album sa njihovog sajta.

Piše: Haris Ahbabović

Interesovanje za novim albumom Dubioze kolektiv je bilo toliko, da je u jednom trenutku pao server sa kojeg su se skidale pjesme.

Na novom albumu su gostovala neka od poznatih muzičkih imena iz svijeta, kao što su La Pegatina, Manu Chao, Roy Paci, Agusevi Cambo Orchestra, Benji Webbe iz benda Skindred te Bee2.

Album je postavljen na zvanični sajt Dubioze kolektiv i imate opciju besplatnog downloada.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.