5.4.2016. 17:15
0
Snimljen spot za pjesmu "Ljubav je" s kojom ćemo se predstaviti na Eurosongu
U jedinstvenom i prelijepom ambijentu Starog grada Ostrožca u Cazinu danas je završeno snimanje spota za pjesmu "Ljubav je...", sa kojom će Dalal, Deen, Jala i Ana Rucner predstaviti BiH u Stockholmu na ovogodišnjem Eurosongu.

Tokom dva dana snimanja vladala je odlična atmosfera među svim članovima tima, a zašto je baš odabran Cazin i lokacija Stari grad Ostrožac, otkrili su Dalal i Deen.

- Moj muž je iz Bihaća, često sam u Krajini. Kada sam prvi put vidjela ovo mjesto znala sam da bih tu voljela snimati spot, posebno kada je ova pjesma u pitanju i mislim da će to biti jedna lijepa promocija za našu zemlju - istakla je Dalal Midhat- Talakić.

Fuad Backović Deen napominje da se radi o jednoj od najljepših lokacija ovog tipa ne samo u BiH, već i u regionu.

- Ovo mjesto krije iza sebe veliku historijsku priču i pozadinu i mislimo da će se veoma dobro uklopiti u našu pjesmu o ljubavi, a isto to želimo predstaviti i evropskoj publici - naglasio je Deen.

Spot za pjesmu "Ljubav je..." snimljen je u tri varijante, i to bh., engleskoj i instrumental, a sve pod rediteljskom palicom Vedada Jašarevića. Premijerno će biti emitovan iduće sedmice u programu BHT1.

(Fena)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.