18.7.2016. 12:36
1
Dragojević: Neka pišu šta hoće, neću pjevati u Beogradu
Oliver se, kaže, drži čvrstog obećanja.

Na pitanje novinarke Dnevnog avaza da li će se pojaviti kao gost na Gibonnijevom koncertu u Sava centru u Beogradu, Dragojević je odgovorio:

"Neka pišu šta hoće, neću pjevati u Beogradu!"

U decembru puni 69. godina i dobro se, kaže, nosi sa njima.

"Moji nastupi nisu energični. Sjednem za klavir i uživam. Nema spektakla kod mene. Sviram klavir i pjevam lijepe pjesme, lijepe stihove. A da je zdrav duh u zdravom tijelu, ne bih se složio. Pjevači rade noću, a ako imamo pretpostavku da je zdravije, bolje onome ko je budan danju, onda to nije u redu. No, ljudi izlaze i opuštaju se uz muziku uveče, mi moramo svirati".

(Alen Avdić)

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.