15.2.2017. 18:03
0
Santana: Beyonce ne zna da pjeva, to je običan modeling
Na dodjeli Gremmy nagrada Adele je zapanjila svijet kada je polomila svoju nagradu i podijelila je sa Beyonce smatrajući da je upravo njena koleginica trebalo da osvoji nagradu za najbolji album.

Mnogima ovaj potez nije bio jasan, a posebno muzičaru Santani koji smatra da Beyonce „nije pjevačica“.

“Mislim da je Adele osvojila nagradu jer zna da pjeva. Uz svo poštovanje našoj sestri Beyonce, ona je jako lijepa za gledanje, ali to što radi više liči na modeling nego na muziku. Ona nije pjevačica“, rekao je za AP.

“Adele zaista zna da pjeva. Ne treba joj grupa plesača niti scenografija, može da stoji sama i jednostavno da pjeva, to je razlog zašto je pobijedila“, piše CDM. 

Njegov komentar je izazvao velike reakcije i negodovanja, a nekoliko sati nakon što su svi mediji izvijestili o „napadu“ na pjevačicu, muzičar se oglasio na Facebooku..

“Moja namjera je bila da čestitam Adele na velikom uspjehu na dodjeli Gremmyja. Moj komentar za Beyonce je pogrešno protumačen“, napisao je.

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.