13.3.2017. 19:32
0
"Twitter rat" zbog Eurosonga: RTS bira predstavnika za Euroviziju, kao da bira igrače reprezentacije jer prenosi utakmice
Režiser Srđan Dragojević prokomentarisao je način na koji je RTS odabrao ko će predstavljati Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu. On smatra da RTS nema pravo da bira predstavnike Srbije na ovom takmičenju, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

"Bez ljutnje, ali pravo RTS-a da ekskluzivno bira predstavnika za Euroviziju - isto kao da bira fudbalske reprezentativce jer prenosi utakmice", napisao je Dragojević na Twitteru.

Na ovu opasku odgovorila mu je urednica Zabavnog programa RTS-a, Olivera Kovačević.

"Bez ljutnje niste upravu. RTS je taj koji bira predstavnika na Eurosongu jer je RTS član Eurovizije. Kao FSS što je član FIFA-e", napisala je Olivera.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.