21.7.2017. 15:44
0
Višestruka dobitnica BRIT nagrade izdala novi album „Lust For Life”
Elizabeth Woolridge Grant, poznatija pod imenom Lana Del Rey, je do sada izdala četiri albuma. Posljednji album “Honeymoon” je izašao prije dvije godine i naišao je na pozitivne kritike, kako profesionalnih kritičara, tako i fanova. Pjesme “High By The Beach” i “Music To Watch Boys To” su se neprestano puštale na radijskim stanicama širom svijeta.
Sada, skoro dvije godine nakon objavljivanja albuma “Honeymoon”, tu je i novo studijsko izdanje američke pjevačice. “Lust For Life” je Lana Del Rey prvi put najavila u martu, izbacivši trailer a potom i naslovnicu albuma. 

Na albumu se susreću i miješaju različiti muzički stilovi, ali motivi koji karakterišu Lanu Del Rey, poput melanholije, usporenog tempa i “flertovanja” sa hip-hopom, su prisutni i na novom izdanju. 

Album sadrži 16 pjesama, a neki od izvođača sa kojima je sarađivala na albumu su The Weeknd, A$AP Rocky, Playboi Carti i Stevie Nicks. 
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.