22.3.2018. 10:54
0
Velika avantura narančaste ekipe na Jahorini
Jäger na Festivalu 84
Jäger na Festivalu 84
Jäger na Festivalu 84
Jäger na Festivalu 84
Jäger na Festivalu 84
Jäger na Festivalu 84
Jäger na Festivalu 84
Jäger na Festivalu 84
Jäger na Festivalu 84
Jäger na Festivalu 84
Jäger na Festivalu 84
Jäger na Festivalu 84
Proteklog vikenda, olimpijska ljepotica Jahorina bila je centar regiona kada je dobar party u pitanju. Novosadska ekipa, koja stoji iza najvećeg muzičkog festivala u regiji, Exita, donijela je po prvi put u Bosnu i Hercegovinu exitovsku magiju – Festival 84.
Iznenađenja nije nedostajalo, pa je čak i kiša odlučila da nas počasti svojim prisustvom i prijetila da prekine zabavu, no to veselu narančastu ekipu nije omelo da širi pozitivnu energiju. S prijateljima se nazdravljalo i plesalo u dnevnim zonama u holu hotela Vučko i na platou Kolibe.

Vesela ekipa se u noćnim satima zaputila do Main Stage-a, u Jäger zonu posebno dizajniranu i prvi put predstavljenu na Festivalu 84. Blic aparata našeg fotografa neprestano je bljeskao ispred photowalla – nezaboravnu uspomenu s prijateljima u Jäger zoni mnogi su ponijeli sa sobom kući.

Uz savršeno ohlađen Jäger na -18 ⁰C, čist ili u mixu sa premium gaziranim pićem, posjetioci Jäger zone uživali su skoro pa u prvim redovima u izvedbama regionalnih zvijezda poput Van Gogha, Helem Nejse, Frenkia, Kontre i Indiga, ali i najzvučnijih imena svjetske glazbene scene, Asian Dub Foundation, Sigma, Filatov&Karas, Mahmut Orhan, Umek.... 

Narančaste „ruke“ neumorno su aplaudirale poznatim svjetskim hitovima do ranih jutarnjih sati. Videom i galerijom fotografija uspjeli smo da prenesmo samo mali dio energije Festivala. Pratimo priče koje stvaraju uspomene i nastojimo uvijek biti dio njih. 



Biti dio Exitovske avanture u regiji za nas je bio veliki izazov ali i zadovoljstvo. Exit je prvi put u BiH, a mi smo htjeli našim fanovima ponuditi Kutak koji će im ostati u sjećanju. Tako smo specijalno dizajnirali našu Zonu, i prijateljima brenda pored shotova najpoznatijeg njemačkog likera ponudili mix sa premium gaziranim sokovima. Posebno zadovoljstvo nam je pružilo druženje s kolegama novinarima na press drinku, te naravno uživanje u izvedbama najvećih svjetskih glazbenika”, poručila je Kristina Naletilić, brand managerica Jägermeistera u BiH.

Sljedeća stanica? Otkrivamo uskoro... reći ćemo da će opet biti  u prirodi, no pravim Jägerovcima ne smeta hladnoća, ni minusi... naročito njih osamnaest u svom omiljenom piću. Vidimo se uskoro u Jäger zoni!

(Sponzorisani članak)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.