16.5.2018. 18:30
0
Srbijanski pjevač Sinan Sakić premješten na privatnu kliniku: Za nekoliko dana odlazi u Italiju na transplataciju jetre
Pjevač Sinan Sakić odveden je u privatnu kliniku Bel Medik, na ispitivanje koje bi trebalo trajati od dva do tri dana. Nakon toga, planirano je da pjevač ode u Italiju u Padovu, na transplantaciju jetre.

Sinan se nalazio na internom A odeljenju, gdje je čekao transplantaciju jetre.

Njegovi sinovi došli su da ga posjete i odvedu iz bolnice, kada je Ernest Sakić i priveden, poslije incidenta u Kliničkom centru u Beogradu, prenosi Kurir.rs.

Do incidenta je došlo kada su Ernest i njegov brat upali unutra i htjeli da ga vode iz bolnice na snimanje, što ljekari nisu dopustili jer je u lošem stanju.


(Lejla Trle) 



0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.