7.9.2018. 17:25
0
Nina Badrić: Dino Dvornik mi je savjetovao da budem svoja i da se ne poseljačim
Pop pjevačica Nina Badrić, otkrila je zanimljivu anegdotu vezanu za pokojnog Dine Dvornika.

Naime, ona je sa Dinom bila u Njemačkoj gdje su imali zajednički nastup. On je kasnio sat i po.

"Svi su sve najgore tada rekli za njega. Publika nas je čekala sat i po. I na kraju se pojavio noseći kutiju. Rekao mi je  - Ovo je Nina poklon za tebe. Da se nikad ne poseljačiš i da ostaneš takva kakva jesi. Bio je to šeširić od kamilje dlake koji i dan danas čuvam”, rekla je umjetnica iz Zagreba.

Dino je na današnji dan preminuo u svom stanu u Zagrebu, pola godine nakon smrti oca, glumca Borisa Dvornika.

On je zaslužan za proboj Nine na muzičko nebo Hrvatske jer je upravo on omogućio da lijepa pjevačica potpiše svoj prvi ugovor sa izdavačkom kućom i snimi svoj prvi album devedesetih godina, prenosi CDM.

Ubrzo je Badrić postala jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica u regionu.

Ona smatra da je Dino bio ispred svog vremena što dokazuje činjenica da se njegove pjesme slušaju decenijama nakon objavljivanja.


Lejla Trle

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.