4.11.2018. 16:32
1
Nova pjesma Dženana Lončarevića: Piješ sine je poklon Dragana Čolakovića za Dženana
Dženan Lončarević, pop pjevač koji je kvalitetom pjesama i glasom odavno postao miljenik publike u cijelom regionu, za vijerne fanove spremio je novi hit.

Naime, pjevač je objavio spot za novu pjesmu “Piješ sine“, za koju je tekst i muziku uradio Dragan Čolaković, a ova pjesma je njegov poklon Lončareviću.

Pjesma je pod budnim rediteljskim okom Harisa Dubice, majstora za detalje, ekranizirana na dvije lokacije, u etno selu „Čardaklije“ u Bosanskom Petrovcu i na Prokoškom jezeru. Glavni akteri u videozapisu su Damir Mahmutović, Alisa Brkić, Zorica Jojić, Almin Krupić, Husnija Malkoć, Anik Dub, Almin Krupić, za čiji dobar izgled frizura i šminke je bila zadužena Minela Islamčević i studio “Fancy” iz Sanskog Mosta.

Inače, pjesmu je aranžirao muzički producent Željko Vasić, a, sudeći prema prvim reakcijama koje dolaze do Dženana, pjesma će brzo naći put do vrha muzičkih ljestvica, te se dugo zadržati „u raji“.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.