9.1.2019. 16:40
1
Toni Cetinski: Kreće val javnog linča, hvala svima koji ne osuđuju unaprijed
Nakon što je Općinsko državno odvjetništvo u Puli podiglo optužnicu protiv Tonyja Cetinskog zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnom posljedicom, pjevač se oglasio na Facebooku.

- Dragi moji, evo opet kreće val javnog linča povodom pokrenute optužnice. Hvala dragom Bogu da je podignuta jer ću tako napokon doći do prilike odbraniti se. Za sada se neću braniti javno u medijima jer je to nemoguća misija, ali i da ne bih utjecao na daljnji rad Suda te neću zamjeriti nikome ko određuje te krive naslove i pokreće na linč. To ću ostaviti za neka druga vremena i za svevišnji sud. Nisam ja taj koji sudi. Samo je jedan Svevišnji pred kojim ćemo svi jednog dana odgovarati - napisao je pjevač, prenosi Avaz.ba.

Pjevač smatra da će se na Sudu sve dokazati.

- Ono što mi je teže od bilo kakvog sudskog procesa, osude i javnog linča je sama činjenica da sam sudjelovao u takvoj nesreći koja je ostavila duboku traumu, prvenstveno na porodicu pokojnika, kao i na mene i moju porodicu, uprkos tome što se trudim dalje funkcionirati, raditi i živjeti s tim, vjerujte mi, jako je teško, ali nisam lik koji bi klonuo i poprilično sam spreman na udare jake artiljerije. Ipak ima i normalnih ljudi, kao i objektivnih novinara koje sam upoznao u cijeloj toj neželjenoj situaciji i oni su ti koji mi daju tu dodatnu snagu i volju za dalje. Veliko hvala svima koji ne osuđuju unaprijed i koji su velika podrška meni i mojima - napisao je.


(Lejla Trle)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.