13.2.2019. 10:42
0
Avril Lavigne o glasinama: Nisam umrla
Pjevačica Avril Lavigne rekla je da su teorije o tome da je umrla i da ju je zamijenila dvojnica Melisa "glupe internet glasine", prenosi Independent.

Glasine da se Lavigne umorila od slave i unajmila svoju dvojnicu da je predstavlja u javnosti su krenule 2005. godine i pretpostavlja se da potiču sa jednog brazilskog sajta.

Nažalost po Avril, glasine nikada nisu utihnule među fanovima.

Spekulisalo se i da je pjevačica zapravo umrla u periodu između 2002. i 2004. poslije hitova "Let Go" i "Under My Skin" i da je tada njena diskografska kuća odlučila da unajmi Melisu kao Avril na puno radno vrijeme.

"To je toliko glupo. Sa jedne strane, ljudi mi kažu: ‘Bože, izgledaš isto’, a drugi: ‘O Bože, ona je umrla", rekla je Lavigne za EW, prenosi CDM. 

"Ljudima je jednostavno dosadno i potrebno im je nešto o čemu će pričati", rekla je Lavigne odgovarajući na pitanje zbog čega su glasine postale toliko popularne.




(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.