25.2.2019. 18:25
1
Bila je regionalna pop zvijezda, a sada živi u kući od gline
Krajem devedesetih godina Ivana Banfić bila je velika pop-dens zvijezda u regionu. Bila je rado viđen gost festivala i TV emisija, a onda je nestala. Ivana je medijske stupce nakon muzičkih uspjeha punila i načinom života budući da je jedno vrijeme bila zavisna od alkoholola. Liječila se, a spas je potražila čak i u Indiji.

U toj zemlji našla je i mir, a očarana je i načinom života tamošnjeg stanovništva. Od nedavno pjevačica koju znamo po hitovima “Sad je kasno”, “U krvi imam te”, “Predaleko”, živi na selu, ne pojavljuje se u medijima, a i nije aktivna po pitanju koncerata.


Ivana je sada pratioce na Instagramu obavijestila da je spremna na još jedan korak – život u kući od gline kraj rijeke Kupe, prenosi CDM. 

“Da mi je neko rekao prije 11 godina kada sam prvi put posjetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živjeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu: “Ma daj” Uskoro će naša porodična kućica biti gotova. U prirodi pokraj rijeke Kupe u šumici. Znakovi su svugdje oko nas, samo treba da ih vidimo i prepoznamo što nam govore. Nekako sam mišljenja i vjerujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negdje gore”, napisala je pjevačica.


(Lejla Trle) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.