10.4.2019. 14:46
0
Policija zabranila skup koji je prijavio direktor Pinka
Policijska uprava za grad Beograd zabranila je skup "Stop violence, just love" u organizaciji direktora "Pink International Company" Željka Mitrovića, koji je bio najavljen za subotu, 13. aprila, u Beogradu.

"U skladu sa zakonom, Policijska uprava za grad Beograd donijela je zaključak o odbacivanju prijave, koju je podnio Željko Mitrović, kao neblagovremenu i neusklađenu sa odredbama Zakona o javnom okupljanju", rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP), a prenosi Radio televizija Srbije.

Podsjetimo, Mitrović je objavio na svom Twitter nalogu da je "uz poštovanje svih propisa" uputio zahtjev MUP-u Srbije za odobrenje događaja.

DJ Žeks, kako sam sebe naziva vlasnik Pinka, naveo je na Twitteru da je lokacija ispred Skupštine grada, dodajući: "...da ne bi bilo da krademo goste". Ranije je objavio da ima spremnu set listu.

Događaj bi bio organizovan kao muzički nastup DJ Žeksa, kao i dvije baletske grupe i više desetina animatora, navodi se u zahtjevu, u kom je pisalo da bi trebalo da se održi u periodu od 17 do 22 sati, piše RTS.

(Alen Avdić)
PINKSkup
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.