16.4.2019. 13:14
0
"Ne sjećam se kada me neko kitio parama, to ne dolazi u obzir. Ne prodajem krompir, nisam na pijaci, ja pjevam"
Na društvenim mrežama se pojavio snimak sa privatnog slavlja na kojem Acu Lukasa tokom zabavljanja gostiju prisutni kite novčanicama, a on kaže da se to zapravo rijetko dešava pa objašnjava da on pjeva za honorar, a ne za bakšiš, prenose Express.

Piše: Haris Ahbabović

-Ja ne radim za bakšiš. Desi se da gostujem na svadbi, mada to rijetko radim, ali to je možda bila šala. Ne sjećam se kada sam imao veselje na kojem me je neko kitio parama. Što se tiče mojih nastupa, ne dolazi u obzir bilo kakvo davanje para, niti bilo kakvih gluposti jer to je meni baš degutantno i odvratno. Ne prodajem krompir, nisam na pijaci, ja pjevam. Ljudi plate kartu, dođu i gledaju, tako da bakšiš ne uzimam - kaže pjevač.

– Nekada je bilo mnogo para kada sam radio po kafanama i opet su tu bili neki specifični gosti koji dođu zbog tebe, imaju novac i to su neke enormne cifre, ali to ne može da bude stalno i uvijek. To se samo povremeno dešava. Sad malo češće praktikujem da zapjevam u kafani jer mi se jako sviđa i ne mogu da pobjegnem od toga. Drugačiji je repertoar i atmosfera, ja to stvarno volim i ne libim se toga - kaže Lukas.

Aca Lukas
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.