23.6.2019. 15:59
0
Jelena Karleuša otkrila šta misli o Džejli Ramović
Žiri najvećeg muzičkog takmičenja u Regiji “Zvezda Granda” još uvijek sumira utiske finalne večeri. Iako su svi mentori željeli najbolje za svoje kandidate, pobjednik je bio samo jedan. Ove godine, titulu je ponijela mlada Goraždanka Džejla Ramović koja je već prvim pojavljivanjem svojim raskošnim glasom osvojila srca žirija i publike. Njena mantorica bila je Marija Šerifović, koja joj je davala ogromnu podršku tokom takmičanja.

Nakon finala oglasila se i Jelena Karleuša, jedna od članica žirija, koja nije bila zadovoljna konačnim rezultatima i glasanjem kolega. No, sada je komentirala i samu pobjednicu.

"Džejla je veoma lijepa, mlada djevojka, odličan vokal i veliki potencijal. Želim joj svu sreću u budućem bavljenjem ovim poslom u koji sam i ja ušla vrlo mlada, sa nepunih 16 godina, tako da znam šta čeka i nji i Milicu. ALi moram da kažem da se i životu i show biznisu ne pobjeđuje na poene već na rad, suze i znoj! Iskreno, ja Džejli svrstavam u tip pjevača koji nemaju izraženu emociju i harizmu. Ona tu svoju hladnoću mora da pobijedi da bu uradila nešto više", rekla je Jelena za Svet.rs 




(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.