14.7.2019. 12:19
0
'The Frajle' večeras na sceni Bosanskog kulturnog centra
Koncert grupe "The Frajle" večeras će zbog nepovoljnih vremenskih prilika biti održan u dvorani Javne ustanove "Bosanski kulturni centar" Sarajevo u 20 sati, umjesto na Trgu Oslobođenja - Alija Izetbegović, kako je ranije bilo najavljeno.

Koncert se održava u okviru ovogodišnjeg Festivala "Baščaršijske noći", a zbog ograničenog broja mjeste, besplatne ulaznice moći će se preuzeti na blagajni BKC-a od 17 sati.

Ovim nastupom grupa će obilježiti deset godina postojanja na muzičkoj sceni, ali će to ujedno biti i sarajevska promocija novog albuma grupe "The Frajle", koji je objavljen krajem juna "Obraduj me".

Grupu "The Frajle" čine Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, a nastupi kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na muzičkoj sceni te su privukle publiku različitih muzičkih usmjerenja.

"Obraduj me" je novi album obrada Frajli, a objavljen je krajem juna 2019. Nakon nedavne saradnje s Vannom na pjesmi "Ako je vrijedilo išta" i pjesmom "Negativ", Tijane Dapčević, Frajle još jednom potvrđuju muzičku posebnost i specifičnu prepoznatljivost, saopćeno je iz Festivala "Baščaršijske noći".


(Fena/Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.