13.10.2019. 14:34
0
Alen Islamović ne može pjevati u Kanadi, nije dobio vizu: Danas neki lako putuju i obavljaju svoje poslove, a nekima se otežava i brani
Alen Islamović trebao je u petak nastupiti na koncertu Bijelog dugmeta u Vankuveru, ali u Kanadu nije ni otputovao, pa tako neće pjevati ni večeras u Torontu.

Razlog je, kako je Alen kazao obožavaocima na Facebooku, jer nije dobio vizu za Kanadu.

"Danas je svijet skrojen od laži gdje svaka nada nema smisla gdje se jedni smatraju važni a drugi nevažni gdje jedni mogu imati sve a drugi ništa, gdje se čak i prava na život smatraju ništavnim. Ovo je stvarnost u koju upadamo i mi umjetnici i gdje nam podmeću labirinte, prepreke i zasjede. Još jednom izražavam duboko žaljenje svima koji su srcem došli na te koncerte", napisao je Islamović pored snimka, te reako kako se do zadnjeg trena nadao da će viza stići barem do nedjelje, kako bi nastupio u Torontu.

Ali ni od toga nema ništa.

"Danas živimo u svijetu u kojem je nekima omogućeno da tako lako putuju i obavljaju svoje poslove, a nekima se otežava i brani",  rekao je vidno razočaran pjevač.

Inače, koncert u Vankuveru posjetilo je oko 1000 ljudi, koji su bili razočarani, a o tome su pisali na Facebook stranici koncerta, prenose Nezavisne.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.