6.2.2020. 10:55
1
Johnny Štulić na svoj YouTube postavio album Filigranski pločnici i izazvao oduševljenje fanova
Johnny Štulić jučer u popodnevnim satima ukazao se na YouTubeu i na svom kanalu PETROVICPETAR i postavio cijeli album Filigranski pločnici, po mnogima najveći Azrin album ikad. Štulić je time izazvao veliko oduševljenje među fanovima Azre koji sada na YouTubeu mogu slušati hitove poput "Ako znaš bilo što", "Pavel", "Proljeće u decembru" , ''68'', "Ko to tamo pjeva".

Azrini "Filigranski  pločnici"  u  kratkom periodu  skupili su nešto više od 20.000 pregleda , a Johnnyjevo ponovno pojavljivanje  komentarisalo je više od 400 ljudi. Za Johnnya se smatra da je jedan od najvećih sa ovih prostora. 

Budući da je u naslovnu sliku videa stavio crtež čovjeka koji podsjeća na njega, mnogi su se zapitali izgleda li danas tako rock legenda bivše Juge. Johnny je prije samog raspada Jugoslavije otišao u Holandiju, gdje danas živi i radi, postoje neke priče da je Johnny radio kao taksista u Uterihtu.

Ipak, većini je to najmanje važno.  U komentarima se svi zahvaljuju Johnnyu, a po pisanju se može i vidjeti da Johnny i Azra imaju slušatelje koji su mlađi od 20 godina. 
Uživajte u Azrinim Filigranskim pločnicima.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.