21.2.2020. 22:04
0
Keba: Severina planira koncert u Sarajevu
Srbijanski pjevač pop-folk muzike Dragan Kojić Keba održat će 27. februara u Narodnom studiju N BHRT-a koncert uz orkestar Muzičke produkcije BHRT-a. Kako prenosi Avaz, Keba je rekao kako se raduje tom koncertu koji budi lijepa sjećanja na Sarajevo i BiH. Iskoristio je priliku da obavijesti javnost o činjenici da je nastup u ograničenoj produkciji i da će za njega biti manje mjesta.

Zatim nam je rekao da planira i veliki koncert u Sarajevu, a osim njega, to planira i njegova snaha Severina Kojić.

Zatim je najavio svoje planove za veliki koncert u Sarajevu, spomenuvši da iste planove ima i njegova snaha, Severina Kojić.

- Negdje iz "offa" znam da Severina, također, planira da u ovoj godini napravi koncert u Sarajevu. Nadam se da neće praviti kad i ja, jer će biti žestoka konkurencija - rekao je Keba.

Keba je rekao da svojoj snahi daje prednost i da mu datum i lokacija koncerta još nisu poznati.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.