30.12.2020. 9:54
4
Hrvati pozivaju na bojkot Katarine Grujić
Instagram
U regionu mnogi danas žale zbog tragedije koja je pogodila Hrvatsku. Zemljostres u ovoj državi, ostavio je mnoge bez svojih domova, a ima i nastradalih.
Dok mnoge poznate ličnosti pružaju javno podršku Hrvatskoj i njenim građanima, Katarina Grujić je na svom profilu na Instagramu objavila statuse koji kao da su prozivka CNN-u zbog toga što prenosi u cijelom svijetu nesreću koja je pogodila Hrvatsku.

Zbog toga danas mnogi osuđuju Katarinu i smatraju da se ovakvim objavama osramotila i da nije više poželjna u Hrvatskoj.

“Je li CNN prenosio kad su bombardirali Srbiju? Jesu ikad prenosili naše teško stanje? Jesu li i dan danas bili uz nas i prenosili bilo koju ozbiljnu informaciju?”, napisala je Grujić između ostalog na svom Instagram profilu.

(Mirza Malović)
 
4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.