3.3.2021. 13:41
1
"Menadžer je rekao: 'E, to je onaj mali, Šefikov sin. To je Zlatan Ibrahimović'. Zbog ovoga ću ići i u džamiju i crkvu da se molim Bogu"
Zvijezda Milana Zlatan Ibrahimović (39) na binu u Sanremu je izašao uz poznatu pjesmu Nade Topčagić - "Jutro je."

Piše: H. Ahbabović

- Ljudi ovo nije normlano. Ne znam šta me je snašlo. Odlučila sam da se zbog pandemije ne pojavljujem nigdje i onda se desilo ovo. Ne znam gdje su mi trepavice, a kamoli, gdje mi je glava. Ovo udara u glavu, ozbiljno vam kažem. Ovo nisam doživjela ni 1977. godine u Domu Sindikata, kada me je pjesma "Jutro je" učinila slavnom. Ovo nije normalno - rekla je u šoku Nada Topčagić za Informer.

Nada Topčagić je otkrila tajnu da je, na turneji po Švedskoj, upoznala Zlatana Ibrahimovića dok je još bio dječak.

- Zlatan je rastao uz moju pjesmu. Tih godina sam ja imala velike turneje po cijeloj Švedskoj. Na jednom koncertu, sam pričala sa mojim menadžerom i nekim čovjekom, koji ima sina. Njegov sin je tada prošao kraj mene. Tada su mi njegov otac i moj menadžer ispričali da njegov sin trenira fudbal u fudbalskom klubu Malme. Pogledala sam u dječaka, da menadžer rekao, suprugu i meni "E to je onaj mali, Šefikov sin. To je Zlatan" - kazala je Nada Topčagić.

Otkriva da bi definitivno snimila duet sa Zlatnom Ibrahimovićem i da bi to bio hit.

- Snimila bih pjesmu sa Zlatnom Ibrahimovićem. Kako ne bih. On je mene izdigao. Zbog ovoga ću ići i u džamiju da se molim Bogu, i u crkvu Svete Petke. Idem da se molim za Zlatana jer je krunisao moju karijeru. Sada mogu da kažem ćao estradi i ćao svima. To je to. Nemam riječi. Od ovoga više nema dalje. Ovo je video decenije. Ne mogu doći do sebe - rekla je Nada.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.