23.5.2021. 22:52
0
Ariana Grande se prisjetila strašne tragedije i odala počast žrtvama
Pop zvijezda Ariana Grande odala je počast osobama koje su, 2017. godine poginule u terorističkom napadu na njenom koncertu u Manchesteru u Engleskoj.

Na svom Instagram profilu, Ariana je napisala da često pomisli na njih i još jednom im odala počast.

“Iako je tuga sveprisutna i naš odnos s njom se neprestano razvija i ispoljava na različite načine svaki dan, svake godine… znam da ova godišnjica neće biti lagana”, napisala je na Instagramu.

Potom je navela imena 22 osobe koje su poginule u samoubilačkom bombaškom napadu koji je 22. maja 2017. godine izveo islamistički ekstremist na kraju njenog koncerta u Manchester Areni, piše Nova.rs.



Pjevačica je 2018. godine, u znak sjećanja na svoje tragično nastradale obožavatelje, istetovirala pčelu iza uha, koja je simbol Manchestera.

(Ajdin Balićevac)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.