27.6.2021. 16:28
0
Marija Šerifović nakon pobjede Mahira Mulalića: U današnje vrijeme je teško upoznati osobu koja ima takvo srce kao ti
Marija Šerifović, kao jedna od članica žirija "Zvezda Granda" i mentorica takmičarima drugu sezonu zaredom odnijela je svojevrsnu pobjedu.

Naime, Mahir Mulalić nova zvijezda "Granda" bio je pod njenim okriljem, baš kao što je prošle sezone to bila Goraždanka Džejla Ramović.

Nakon noći pune emocija, Marija se oglasila na Instagramu.

- Pa dragi ljudi, došli smo do kraja. Pobjednik "Zvezda Granda" za sezonu 2019/2021 je Mahir Mulalić.

Mahire, ponosna sam na tebe. U današnje vrijeme je teško upoznati osobu koja ima takvo srce kao ti! Bravo momak! Veliko hvala svakoj osobi koja je glasala za moje kandidate! 

Istovremeno želim da čestitam svim finalistima, posebno onima u mom timu koji su bez obzira na njihov rezultat pokazali šta je kolegijalnost, šta je podrška i posljednje ujedno i najvažnije - iskreno ste se radovali tuđem uspjehu i zbog toga sam na vas iskreno ponosna!

(H. Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.