7.7.2021. 17:31
0
Otkazan eksperimentalni koncert u Sarajevu: Veliki broj događaja u KS i BiH se održava sa velikim brojem posjetilaca suprotno odredbama Kriznog štaba
Organizator CINEA Music obavijestila je javnost i sve posjetioce koji su se interesovali za eksperimentalni koncert na Ilidži 16. jula 2021. godine da se isti otkazuje.

“I pored napora organizatora, da uz ogromnu podršku Općine Ilidže i partnera organizuju ovaj događaj, nekoliko sponzora porjekta je otkazalo svoje ušešće u projektu, što direktno utiče na dalju realizaciju istog. Uzeta je u razmatranje i činjenica da se veliki broj događaja u KS i BiH, u posljednje vrijeme, održava sa velikim brojem posjetilaca bez relevantnih saglasnosti nadležnih institucija i suprotno odredbama Kriznog štaba, i da je koncert kao ovakav izgubio smisao, što je sponzore i partnere opravdano navelo na otkazivanje saradnje”, naveli su organizatori.

Zbog nemogućnosti održavanja jednog ovakvkog kompleksnog projekta, organizatori objavljuju da će isti biti otkazan.

“Svi posjetioci koji su kupili kartu dobit će povrat novca najkasnije do 9.7.2021. godine. Organizator CINEA preuzima potpunu odgovornost za otkazivanje ovog koncerta i zahvaljuje se Općini Ilidža što smo imali priliku prezentovati projekat i započeti rad na ovom koncertu te pokušali sa iskrenom namjerom napraviti jedan siguran ugođaj koji bi bio i svojevrsna turistička ponuda. Izvinjavamo se na neugodnostima i hvala za interesovanje za ovaj događaj, a izvinjenje upućujemo i Općini Ilidža i partnerima koji su ostali dio projekta”, naveli su iz CINEA grupe.

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.