8.10.2021. 17:22
0
Sarajevski repet Sajfer uskoro predstavlja duet za pjesmu 'Kubana'
"Milano", "Bolivia", "Dior", samo su neki od posljednjih hitova Sajfera kojim je osvojio simpatije publike širom regiona.

Popularni sarajevski reper, pravog imena Adnan Nikšić, pripremio je nekoliko novih pjesama, a prva u nizu koju će uskoro predstaviti nosi naziv "Kubana". Na njoj je ugostio kolegu Natoa.

Kao i na ostalim pjesmama, Sajfer potpisuje muziku i tekst za "Kubanu". Za aranžman je bio zadužen Enel Beatz, a za miks i master Arpino Sachi. Spot je uradio Vemine. 

- Iako je zbog pandemije muzička industrija gotovo stala, zajedno sa svojim saradnicima vrijedno sam radio u studiju i u narednom periodu pripremili smo nekoliko iznenađenja. Nato je kolega sa kojim ću sigurno i u budućnosti sarađivati i sigurno da će ovaj spoj biti zanimljiv – kaže Sajfer.

Sajfer
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.