15.10.2021. 12:45
0
Sajfer i Nato predstavili Kubanu: Energična pjesma koja osvaja na prvo slušanje
Nova pjesma Sajfera konačno je pred publikom. Popularni sarajevski reper, pravog imena Adnan Nikšić, danas je predstavio novi spot za pjesmu "Kubana", na kojoj je ugostio kolegu Natoa - Edisa Kljajića.

Sigurno je da će i ona vrlo brzo naći put do publike širom regiona, ali i Evrope i Amerike, u kojoj Nato živi i radi. Kao i na ostalim pjesmama, Sajfer potpisuje muziku i tekst i za "Kubanu". Za aranžman je bio zadužen Enel Beatz, a za miks i master Arpino Sachi. Spot je uradio Vemine. 


- "Kubana" je samo jedan u nizu projekata koje smo spremili za kraj godine. Uložili smo dosta truda, finansija, izdvojili dosta vremena da bi finalan proizvod bio kakvim smo ga zamislili. "Kubana" je projekat na koji sam ponosan i siguran sam da će ga šira javnost dobro prihvatiti. Iza sebe sam imao izvrsno ljeto sa dosta nastupa, a odziv publike na njima me oduševio. Sada smo u fazi pauze sa nastupima, dok ne privedemo kraju nove pjesme i spotove, a zatim nastavljamo da se družimo sa publikom širom Balkana i Evrope – kaže Sajfer. 

Nato je zadovoljan saradnjom sa Sajferom i njegovom ekipom. 

- Sve je bilo odlično organizirano. Od snimanja pjesme, spota... Stvarno imam samo riječi hvale. "Kubana" je energična pjesma koja osvaja na prvo slušanje, tako da očekujemo da vrlo brzo nađe put do publike, ali i kafića, klubova i diskoteka. Vjerujem da je ovo samo početak jedne lijepe muzičke priče  – kaže Nato.



(Amer Mujezinović)


0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.