22.10.2021. 22:34
0
Mišo Kovač u bolnici zbog respiratornih problema
Pjevač Mišo Kovač hospitalizovan je zbog respiratornih problema i nalazi se na Odjeljenju za plućne bolesti u KBC Split, piše Dalmacijadanas.hr.

Pjevač je stabilno i dobro se osjeća, kako se navodi, za nekoliko dana će biti pušten na kućno liječenje.

Mišo je imao respiratornih problema koji nisu uzrokovani koronavirusom. Ovo nije prvi put da je završio u bolnici zbog toga.

Pjevač je prije dvije godine bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti, gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća, kako se navodi.

Mišo je prije četiri dana objavio je spot za pjesmu "Čuvajte mi pismu", s albuma "Budi čovjek dobre volje" iz 1999. godine. To je prvi od četiri nova spota koje je pjevač snimio krajem septembra ove godine u Podstrani.

Osim za ovu pjesmu, Mišo je snimio i spotove za "Ostala si uvijek ista", "Ako me ostaviš" i "Najljepše su oči moje majke", koji bi uskoro također trebali ugledati svjetlost dana

(H. Ahbabović)

Miso Kovac
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.