11.11.2021. 10:38
0
Počinje prodaja karata za koncert Stinga u Sarajevu
Sutra od 9 sati počinje prodaja karata za koncert Stinga u Sarajevu online i na svim prodajnim mjestima.

Otkako postoji servis www.kupikartu.ba ni za jedan muzički događaj nije vladao ovakav interes kao za prvi koncert Stinga u Sarajevu! Naši serveri su spremni a naše kolege i kolegice na svim prodajnim mjestima širom BiH spremno će dočekati u petak u 9 sati sve zainteresovane koji žele na vrijeme osigurati kartu za ovaj muzički događaj 21. stoljeća!“, istakao je Elvedin Gičević iz servisa kupikartu.ba.

Kako je već najavljeno u ponedjeljak, jedna od najvećih muzičkih zvijezda današnjice, Sting, održat će koncert po prvi put u Sarajevu, 19. marta, 2022. u 20 sati u Zetri!

Za sarajevski koncert Stinga, publika iz cijele Bosne i Hercegovine kao i čitavog regiona će imati priliku kupiti ulaznice po najjeftinijoj cijeni na cijeloj evropskoj turneji:

· parter 69KM

· fan-pit (samo 1500 karata) 99KM i

· tribine (99KM)

Koncertu će moći prisustvovati svi koji pokažu dokaz o vakcinaciji ili preležanom covidu u posljednjih šest mjeseci, a bit će osigurano i testiranje pred dvoranom.

Dva sata Stingovih najvećih hitova činit će okosnicu njegovog prvog nastupa u Sarajevu, ali će istovremeno biti i promocija novog albuma „The Bridge“ koji izlazi 19. novembra i već je najavljen uspješnim radijskim hit-singlom “Rushing Water”. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.