13.11.2021. 23:25
0
Tragedija u porodici pjevačice Jane Todorović
Pjevačicinu porodicu shrvala je tuga. Njen sestrić napustio je ovaj svijet.

Dragana Todorović, mnogima poznatija kao Jana,  objavila je putem Instagram profila da je u porodici nastao gubitak voljene osobe. U pitanju je Banetova smrt nakon zaraze koronavirusom,  potvrđeno nam je od izvora bliskog pjevačici,  saradnika i estradnog menadžera Amera Hodžića.

 

"Danas je prestalo da kuca srce mog jedinog sestrića. Moj Bane, moje dete, moje sve, nažalost više nije sa nama. Voli te tetka  zauvek." napisala je pjevačica na svome Instagram profilu.

Povodom smrti njenog sestrića, otkazan je nastavak njene koncertne turneje po SAD-u. Sce kupljene karte mogu se vratiti, navedeno je.



(Amer Mujezinović)


0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.