2.12.2021. 17:10
0
Britney danas slavi 40. rođendan: Oglasila se fotkom i poručila da je blagoslovljena
Britney Spears danas slavi 40. rođendan. Tim je povodom na Instagramu objavila nekoliko fotografija sa svojim zaručnikom Samom Asgharijem te u opisu fotografije naglasila da je napokon sretna.

- Kakva radost! Zaručnik i ja tako smo uzbuđeni što odlazimo... Hvala ti Bože što mogu otići iz zemlje. Blagoslovljena sam - napisala je pjevačica u opisu fotografije, piše Index.hr.

Naime, Britney je prije tri tjedna oslobođena skrbništva njezinog oca Jamieja koji joj je kontrolirao život 13 godina. Skrbništvo je uspostavio i nadzirao njezin otac nakon što je pretrpjela javni psihički slom i bila podvrgnuta liječenju za mentalne probleme čiji detalji nisu objavljeni.


Otkako je u lipnju u emotivnom svjedočenju otkrila privatne muke kroz koje je godinama prolazila, Spears je dobila veliku podršku javnosti te je angažirala novog odvjetnika koji je agresivno krenuo u ukidanje ograničenja. U lipnju je na sudu izjavila da je traumatizirana i da želi svoj "život natrag" što je prije moguće. Nitko od uključenih u skrbništvo u petak se nije usprotivio zahtjevu za njegovo okončanje.





Inače, Britney je jedna od najpopularnijih američkih pjevačica. Prvu pjesmu Baby One More Time objavila je u studenom 1998., a svega dva mjeseca kasnije dospjela je u vrh glazbenih ljestvica. Godinu dana kasnije u prodaju je pušten i njezin istoimeni album. Nakon objavljivanja album se veoma brzo našao na vrhovima glazbenih top lista, što ga je učinilo prvim debi albumom koji je postao album godine u Sjedinjenim Državama.


Nakon toga Britney je objavila još nekoliko albuma koji su postigli svjetsku slavu. Okušala se i u glumi, a naročito ju je proslavio film Crossroads.

 

(Kenan Bešlija) 

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.