31.3.2022. 18:45
0
Dino Merlin objavio novu pjesmu "Krive karte": Da li je ovo novi pjevačev hit?!
Ukupni opus autorskih pjesama Edina Dervišhalidovića, poznatijeg po scenskom imenu Dino Merlin, broji preko 200, a mnoge od njegovih pjesama smatraju se evergreenim-a i među najpoznatijim i najslušanijim su u regiji. Pjevač je u ovu brojku danas dodao i ovu, novu pjesmu.

"Najbolje govorim kad pjevam. Tako je ova priča završila kao pjesma.. A kako mi je ovo sve jako važno, malo mi je bila jedna, pa sam napisao dvije.", rekao je Merlin.

"Nekada nam život podijeli krive karte, ali zato imamo prave ruke koje pružamo prema drugima, otvorena srca. U želji da nanovo stvaramo", naveo je pjevač. 

"Ovo je moj način da nekome ko mi je važan kažem da mi je žao, da mi je stalo i da bih volio da mi oprosti", zaključio je u toku promocije pjevač Dino Merlin.


Ovaj Dinin poduhvat je realiziran u partnerstvu s kompanijom BH Telecom.


NOVINAR: Amer Mujezinović 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.