21.4.2022. 12:05
0
Ramazan u Mostaru: U subotu koncert Armina Muzaferije
U okviru programa "Ramazan u Mostaru" bit će održan koncert duhovne i tradicionalne glazbe u izvedbi Armina Muzaferije.

Koncert je najavljen za subotu, 23. ožujka, na Trgu Musala u Mostaru s početkom u 22 sata, a u organizaciji Grada Mostara, Kluba vijećnika Bošnjaka, Centra za kulturu, Medžlisa Islamske zajednice i BZK "Preporod", priopćili su organizatori.

Dalje najavljuju kako će ovom prilikom u posebno osvjetljenom ambijentu nakon iftara građani imati priliku posjetiti izlagače, družiti se i uživati u sadržajima i obilježiti dane ramazana uz koncerte duhovne glazbe.

Nadalje su planirani i koncerti Selme Droce i Adnana Pajevića, veliki mostarski zajednički iftar uoči 27. noći Lejletul-kadr, koncert Mustafe Isakovića i Bajramski koncert grupe Divanhana.

Organizatori su pozvali sve građane Mostara da se pridruže sadržajima i koncertima kako bi, okupljeni oko ramazanskih vrijednosti, poslali poruke mira, tolerancije i zajedništva iz ovoga grada.


(Amer Mujezinović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.