19.10.2022. 21:45
4
Miroslav Ilić najavio veliki solistički koncert u Sarajevu
Zvijezda narodne muzike Miroslav Ilić održat će veliki solistički koncert u dvorani ,,Zetra” u Sarajevu - 11. februara 2023. godine.

"Ne propustite priliku da prisustvujete najvećem spektaklu na kom će Miroslav i ovoga puta oduševiti svoju publiku i prirediti nezaboravan provod, a vaše karte možete kupiti na sajtu kupikartu.ba", naveli su iz Hype produkcije.  

Osim toga, Miroslav Ilić najavio je i solistički koncert zakazan 10. decembra 2022. godine u ,,Štark areni”.

"Povodom pedest godina uspješne karijere, bard narodne muzike Miroslav Ilić proslaviće svoj rođendan i tim povodom obradovati obožavaoce novim pjesmama, ali i ekskluzivnim gostima.

Publika će uživati u preko 170 evergrin hitova, a kako se do sada, već tradicionalno, svaki koncert Miroslava Ilića dugo prepričava i pamti, publika slobodno može očekivati pravu muzičku poslasticu", najavljuju organizatori. 



(A.R.) 

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.